Syftet/ meningen/ ändamålet för 23minuter

Allt började med att min kära mor satt framför en spådam som hade ett samtal med min morfar på andra sidan, min mamma ställde en fråga till spådamen som löd som följande "Kommer Verre (alltså jag) få sin bok publicerad?".
Spådamen harklade sig och svarade sedan, "Han säger att hon måste se till andra möjligheter för att lyckas".

 

Okej, tänkte jag när jag fick höra det, kunde min morfar ha varit lite mer kryptisk?!! En fråga som jag har ställt många gånger. Jag började i alla fall tänka på de olika publiceringsmöjligheterna;

 

- Alternativ 1; Skicka till bokförlag och ligga i en hög bland flera tusen andra manus. Som jag har förstått det läser dem ofta bara en sida och bläddrar sig sedan igenom resten. Jag har jobbat många gånger med de första sidorna i mitt manus men har ändå bara fått tillbaka standardrefuseringen. Att låta mitt manus ligga i dessa högar på olika bokförlag känns nästan som om att hitta en nål i en höstack!

 

- Alternativ 2; Hänga utanför ett bokförlag och jaga de anställda med mitt manus (detta alternativ har jag ännu inte provat, det känns för drastiskt på något sätt ;)

 

- Alternativ 3; Känner någon som känner någon som kanske känner någon som jobbar på ett bokförlag (attans varför känner inte mina kompisar någon, jag har dock en vän som känner känner Måns Zelmerlöv, men vad ska Måns kunna göra?)

 

- Alternativ 4; Sitta tyst hemma och hoppas att ett bokförlag bryter sig in på min dator för att läsa min bok och plötsligt inser vilken möjlighet de kommer missa om de inte publicera den på en gång!

 

- Alternativ 5; Skapa en blogg för att skapa ett intresse för någon av mina böcker och genom bloggen etablera ett namn...


"Se nya möjligheter" ekade i mina tankar varje dag, varje kväll, när jag skulle gå och lägga mig, när jag satt på en tråkig föreläsning. Jag kunde inte undvika eller förtränga min morfars råd, en månad senare beslutade jag mig för att genomföra ett av mina förslag. Jag startade därför 23 minuter med syfte att nå mitt mål, få någon av mina böcker publicerad!


Så välkommen att följa denna omöjliga men ärliga resa till ett kontrakt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0