Boktips: Sisterland

 
Titel: Sisterland
Författare: Curtis Sittenfeld
Utgiven: juni 2013
Sidor: 400
Kan köpas här: Adlibris
 
Violet och Kate är enäggstvillingar men bortsett från deras liknande utseenden är de väldigt olika varandra... förutom en speciell gåva som de båda delar, Kate och Violet kan se saker som inte än har hänt. Syskonen växer upp och hamnar i två helt olika livssituationer. Kate blir en hemmafru som försöker gömma sin gåva medan Violet jobbar som ett medium. Violet råkar en dag se något i framtiden som kan påverka Kate och många andra... det är en "uppenbarelse" som väcker något i både Kate och Violet och detta är början till en återförening mellan systarna. 
 
Den här boken verkar vara en kombination av alla möjliga teman; syskonkärlek, familjeproblematik, mystisk och spänning, det känns som rena rama soppan. Men det är en klockren handling och gillar den synska aspekten på det hela! 
 
Vad tycker ni? Läsa eller inte läsa? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Författardrömmar

Det verkar vara en spännande bok, den vill jag läsa :)


2013-07-09 @ 17:27:43
URL: http://forfattardrommar.se
Postat av: Susanne

Åh, jag gillar verkligen Curtis Sittenfeld som författare, men har inte läst den här. Den låter lovande, men jag har lite svårt för böcker med fynska/övernaturliga inslag, tyvärr! Får se om jag ger den en chans...

Svar: Jag har inte läst något av Curtis Sittenfeld än, men den här boken verkar intressant, gillar att systarna är tvillingar, jag kan oxå borde ge den en chans :)
tjugotremin.blogg.se


2013-07-10 @ 21:48:50
URL: http://www.susannekleman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0