Divergent update!

Jag hittade ett klipp från när Theo James och Shailene Woodley tog bilder till en tidning i deras roller som Four och Tris. I klippet pratar Theo och Shailene om vad de tycker om varandra. Shailene förklarar Theo som om han har "plain testosterone factor", hmm, undrar hur man ska tolka det, jag antar att det är positivt ;) Men det verkar i alla fall som om Theo och Shailene har bra kemi vilket jag tycker är jätte viktigt då det är deras relation som är huvudstommen i böckerna. 
 
Ni kan se klippet här nedanför: 
 
 

Kommentarer
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Nä alltså det är verkligen inte så jag har tänkt mig dem...

Svar: Jaså, vad gillar du inte med dem? Jag var först besviken på Shailene men har vant mig vid tanken att hon ska spela Tris och Theo som spelar Four känns ju även lite gammal, så det är kanske inte är ett perfekt val, men det ska bli spännande att se om det blir bättre på film :)
tjugotremin.blogg.se


2013-07-10 @ 19:50:15
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Författardrömmar

Shailene ser ut ungefär som jag tänkt mig Tris, men Theo ser inte ut som jag tänkt mig Four, och han känns lite gammal. Vi får se hur filmen blir, det kanske blir bra ändå. :)

Sv: Det är lite jobbigt när det är så, men jag hoppas också att det blir en bra skrivhelg :)

Svar: Håller med dig, han ser väldigt gammal ut med tanke på att Four bara ska vara 18 år... men jag hoppas på att det blir bra ändå :)
tjugotremin.blogg.se


2013-07-10 @ 20:53:41
URL: http://forfattardrommar.se
Postat av: Nilmas Bokhylla

Ja, jag verkar hålla med resten. Gillar inte han som spelar Four, inte alls som jag hade tänkt mig. men det ska bli riktigt skoj med en filmatisering :)


2013-07-11 @ 19:58:24
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0