Länkkärlek

Jag har blivit taggad av Ninas Film och bokblogg att fortsätta med denna roliga länklista som bloggen Författardrömmar har börjat med. Det går ut på följande: 
 

Man publicerar hela listan, även sin egen blogglänk, och lägger i slutet av listan till en länk till en blogg som man vill tipsa om (Det behöver inte vara en bokblogg). Därefter skriver man en kommentar till den man länkat till med en direktlänk till inlägget med länklistan. Den person som blivit länkad gör samma sak och förhoppningsvis kommer listan spridas till flera bloggar för att slutligen komma tillbaka till Författardrömmar.

 

Den som har den sista länken när klockan blir 22.00 den 23 juni publicerar hela listan i sin blogg och länkar i slutet av listan till Författardrömmar och skriva en kommentar i hennes blogg med en direktlänk till listan så att hon kan publicera den i sin blogg. Kontakta Författardrömmar om ni har några frågor.


Bloggen jag tänker lägga till är C.R.M. Nilsson, jag gillar hennes fina blogg, då hon bjuder på bra och aktuella recensioner till både böcker och filmer. 

 

Här är listan: 

  1. Författardrömmar 
  2. Ninas film och bokblogg
  3. 23 Minuter
  4. C.R.M Nilsson

 

 


Kommentarer
Postat av: C.R.M. Nilsson

Tack för de fina orden :) Ska lägga upp den här så snart som möjligt.


2013-06-18 @ 12:26:45
URL: http://lacrimamens.com/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0