På skrivfronten intet nytt

Tiden går snabbt, ena dagen är det måndag och plötsligt är det söndag och ännu en ny vecka väntas. Dagarna passerar helt enkelt i en hastighet som är snabbare än blixten och i detta tempo måste jag hinna med att jobba, blogga, läsa böcker, skriva bok och umgås med min fina sambo och kaniner. Detta gör att jag inte har så värst mycket tid för att lägga på alla moment utan att något tar stryk... och tyvärr är det skrivandet som får ta den största smällen.
 
Jag jobbar med min bok på helgen men oftast blir det bara 3-4 timmar vilket är inget i jämförelse med när jag var student och hade möjlighet att skriva flera dagar i rad. Jag vaknade upp, skrev på min bok och framåt tretiden läste jag en bok... det var perfekt! Jag tror att det kommer ta ett tag innan jag får rutin på mitt skrivande i detta nya vardagstempo och fram tills dess är det tyvärr inte så mycket nytt på skrivfronten. 
 
Har ni några tips på hur man hinner med alla vardagsmåsten men även få tid till att skriva? 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag har försökt ett tag med att jag måste skriva varje dag. Vare sig det bara blir ett litet stycke eller flera sidor så försöker jag skriva lite varje dag. Men ibland är man ju bara så trött efter jobbet så då går det ju inte alls.

Svar: Tack för tipset, men håller med dig om att man är så himla trött efter jobb att det är svårt att hitta motivation till att vara effektiv.
tjugotremin.blogg.se


2013-06-27 @ 17:17:10
URL: http://bokenartankensbarn.blogspot.se/
Postat av: Författardrömmar

Det där har jag också problem med. Jag försöker fortfarande få lite rutin i mitt skrivande men det är så mycket som kommer ivägen. Jag tror att man måste bestämma sig för att skriva en viss tid vare dag eller några gånger i veckan och att det ska vara en halvtimme, ett visst antal ord eller vad det nu kan vara

Svar: Tack för tipset, ska prova med att försöka skriva lite varje dag för att bygga upp en rutin :)
tjugotremin.blogg.se


2013-06-28 @ 13:17:58
URL: http://forfattardrommar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0