Stopp i maskinen

Det var längesen jag gav en uppdatering om mitt skrivande och svaret på varför det har ekat tomt på den här fronten är för att jag inte har öppnat dokumentet på cirka två veckor. Jag kan inte neka att tiden inte har funnits, jag har byggt ett 1000 bitar pussel, läst två böcker, sett hela säsonger av Vampire Diaries, Game of Thrones och Shameless. Jag har till och med haft tid för att googla oväsentliga saker i timmar... men trots detta känns det som om jag inte haft tid för min bok. 
 
Jag tror jag medvetet blockera skrivandet, jag vet om att jag snart inte kommer att ha någon tid alls när jag jobbar 40 timmar i veckan, i alla fall inte som nu när jag pluggar. Det är en skrämmande tanke och min reaktion på detta faktum är att jag nu inte skriver något alls. 
 
Jag vet om att det bara är en tidsbegränsad svacka och att jag snart kommer igång igen. Det kliar redan i mina fingrar och det går inte en dag utan att jag tänker på boken, jag måste bara ta tag i det. För när jag väl skriver är det som om vardagen går från sitt svart/vita dunkel till en färgglad glans. Att skriva är verkligen som att åka en berg- och dalbana, det går alltid upp och ner. Man kan dessutom inte styra över hur banan ser ut, utan det enda som man vet är att resan kommer nå sitt slut. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nilmas Bokhylla

Jag hoppas du kommer igång igen snart :)

SV: Yes, Gatsby var en av de två.


2013-05-30 @ 20:56:57
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0