Filmrecension: Familjetrippen

 
 
 
Titel: Familjetrippen
Originaltiteln: We're the Millers
Regi: Rawson Marshall Thurber
Premiär: 20 sept 2013 (Sv)
Stjärnor: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston & Emma Roberts. 
Genre: Comedy & Crime
Imdb-betyg: 7,1 av 10
 
Handling: 
David Clark är en langare som lever ett ganska så ensamt liv med enbart fokus på att sälja sitt knark. En dag infinner han sig i en situation som leder till att han blir rånad av alla hans besparingar samt bestulen av det knark han hade till försäljning. Detta leder till att "chefen" som säljer sitt knark till David vill ha sina pengar tillbaka. För att kunna lyckas betala tillbaka sin skuld skickas David till Mexiko för att smuggla galet mycket knark över gränsen... för att han ska kunna komma igenom tullen bestämmer han sig för att hyra en husbil samt tre individer som ska agera som hans familj. 
 
Vad tycker jag? 
Familjetrippen är underhållande och den lyckas helt klart leva upp till sitt rykte att vara en lättsmält komedi. Begär dock inte för mycket av Familjetrippen, den är emellanåt stereotypisk och den lever på de inbitna könsrollerna som finns i samhället vilket blir ganska tråkigt i längden. Bråken familjen har är dessutom så klassiska att de knappast bjuder på något nytt och spännande
 
Ett annat minus med filmen är det fokus som ligger på Jennifer Anistons kropp, ja, jag förstår att hon ska spela en strippa men det blir lite för mycket och jag frågar mig själv om det bara hade till syfte att visa att Jennifer faktiskt är 44 år gammal men ändå har en snygg kropp. Visst det är väl kul för Jennifer men jag som tittare tycker det blir ganska ointressant.
 
Familjentrippen är rolig med handling är inte direkt komplex. Jag gillar filmen men jag är osäker på om jag någon gång kommer se om den.... vilket inte är det bästa betyget jag kan ge. 
 
Betyg: 3/5
 
 

Kommentarer
Postat av: Elina

Så rolig film! Otrolig pinsam på sina ställen också!


2013-11-04 @ 19:54:04
URL: http://marklarsbooks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0