Boktips: The Longest Ride

 
Titel: The Longest Ride
Författare: Nicholas Sparks
Utgiven: September 2013
Genre: Romance
Kan köpas här: Adlibris
 
Det har nu släppts en ny Nicholas Sparks- bok och såklart är även The Longest Ride en romantisk bok. Den handlar om två par som skiljer sig åt både när det kommer till ålder och erfarenhet men trots deras olikheter sammanknyts deras liv genom vikten av att göra rätt beslut.
 
91 åriga Ira Levinson infinner sig i en trafikolycka och skadar sig rejält. Han har svårt att hålla sig vaken och i yrhetens stund får han syn på sin döda fru Ruth. Undertiden som han ligger där och väntar på hjälp tänker han tillbaka på sitt liv tillsammans med Ruth. Sophia och Luke är två ungdomar som är väldigt olika varandra, Sophia är en rikemans barn medan Luke är en cowboy. Sophia börjar tänka på hur hennes och Lukes framtid kommer att se ut och vi som läsare får följa hennes tankegångar. 
 
Japp, det är lite rörig handlingsförlopp men samtidigt verkar The Longest Ride ganska intressant. Jag kan tänka mig att den här boken kommer bli en bra film och med tanke på att nästan alla Nicholas Sparks böcker blir film så kommer säkerligen the Longest Ride snart på bio. 
 
Vad tycker ni? Låter det intressant? 

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag har läst några av hans böcker och gillat dom, så kanske tar mig en titt på den här också.


2013-10-08 @ 14:40:55
URL: http://ninasfilmochbok.blogg.se
Postat av: Susanne

Den verkar som sagt ganska rörig, men ändå intressant! Jag skulle läsa den.


2013-10-08 @ 16:41:17
URL: http://www.susannekleman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0