Filmrecension: The Heat

"You’re giving her beauty advice? Do you even own a fucking mirror?"
 
 
Titel: The Heat 
Regi: Paul Feig
Premiär: 9 aug 2013 (SV)
Stjärnor: Sandra Bullock & Melissa McCarthy
Genre: Action & Comedy
Imdb-betyg: 6,8 av 10
 
Handling: 
Sandra Bullock spelar en väldigt uppnosig FBI-agent som blir tilldelad ett uppdrag där hon måste samarbeta med en ohyfsad Boston-polis som spelas av Melissa McCarthy. Det blir ett ganska underhållande samarbete när de tillsammans försöker hitta drogkungen. 
 
Vad tycker jag?
The Heats handling är inte direkt komplex eller meningsfylld utan har mer till syfte att underhålla sin publik. Men frågan är då om underhållning är så pass bra att den lyckas rädda en bristande handling? Tyvärr måste jag svara att den inte lyckades med detta. Det finns roliga skämt i Heat men det finns också långa moment där jag knappt skratta och tycker mest att allt är överdrivet. Filmen är dessutom ganska lång, 2 timmar, och när man då inte blir underhållen blev jag istället oerhört uttråkad. 
 
Paul Feig är han som har gjort Bridesmaids vilket är en film jag gillade men han har misslyckat att fånga liknande humor i den här filmen. Det blir ansträngt och jag tycker också att Sandra Bullock överspelar sin roll. Melissa McCarthy brukar vara rolig men även hennes roll känns oäkta. 
 
The Heat är klassificerad som komedi och action men tyvärr saknar den båda bra humor och bra action. 
 
Betyg: 1/5
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0