Bok till film: Förr eller senare exploderar jag

Bok: Förr eller senare exploderar jag är skriven av John Green och handlar om Hazel som är 17 år och har en cancerdiagnos som innebär att hon aldrig kommer att bli frisk igen. Hazels mamma är orolig för om hon kommer att bli deprimerad av denna diagnos och anmäler henne därför till en kyrklig stödgrupp för unga som har cancer. En dag stiger den tidigare medlemmen Augustus Waters, även kallad Gus, in. Gus är en kille som har haft cancer men som nu har blivit frisk. Guz och Hazel finner varandra direkt och deras kärlek blomstrar genom sidorna. 
 
Filmen: Filmen med samma namn har premiär i Sverige 22 juni. Shailene Woodley (som även spelar Tris i Divergent) har tagit sig an rollen Hazel och Gus kommer spelas av Ansel Elgort som även han är med i Divergent, då som Tris broder Caleb Prior.... det blev en del Divergent-skådisar, vilket jag tycker är positivt. 
 
Jag har faktiskt inte läst Förr eller senare exploderar jag men jag har förstått att den är oerhört bra och jag är därför sugen på att läsa den innan filmen har premiär. Jag kan tänka mig att den här handlingen ska man både läsa och se :) 
 
 
Finns tyvärr ingen filmtrailer än... men lägger upp den så fort den släpps! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Den boken vågar jag inte läsa. Gråter så lätt;). Men filmen kanske jag kan titta på bara om min fru sitter bredvid med en toarulle i handen;).

Svar: Den verkar väldigt ledsamt så kan tänka mig att det behövs en toarulle eller två, när man ser den ;)
tjugotremin.blogg.se


2014-01-10 @ 14:57:08
URL: http://www.nakit.webblogg.se
Postat av: Julia

Boken är så himla bra och jag längtar något så otroligt till filmen kommer.

Svar: Den verkar bra, är sugen på att läsa den :)
tjugotremin.blogg.se


2014-01-12 @ 16:07:05
URL: http://bookclubben.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0