Sexiga Sirenen av Tiffany Reisz

"She stood at the window looking out on their backyard where just yesterday they had sat and talked until dusk. If only there were more yesterday instead of so many todays."
 
 
Titel: Sirenen 
Originaltitel: The Siren
Författare: Tiffany Reisz
Utgiven: 2012
Serie: #1 i The Original Sinners
Kan köpas här: Adlibris & Cdon
Goodreads-betyg: 4.11 av 5
 
Den populära erotik-författaren Nora Sutherlin skriver en ny bok som är mer personlig än hennes tidigare och om hon lyckas med den här boken vet hon om att den kommer att bli en succé... det enda hon behöver göra är att övertyga redaktören Zachary Easton, vilket inte är det lättaste då han kräver att hon ska skriva om hela boken på 6 veckor.  Sirenen är en bok om att testa gränser, uppleva passion, hitta sig själv samt lära sig att ta farväl. 
 
Vad tycker jag? 
Jepp, detta är en klassisk "snuskbok" och jag skulle väl kalla den som en råare version av Femtio nyanser av honom. Den innehåller allt en sådan här bok ska innehålla; längtan, passion, S&M och triangeldrama MEN trots alla dessa ingredienser så blir jag ändå uttråkad. Det händer mycket men det är inget som berör mig eller intresserar mig utan det blir bara en kompakt massa som jag inte känner för att tugga mig igenom. Jag fick kämpa mig igenom sida efter och sida och när det var cirka 100 sidor kvar i boken steg energin och handlingen fick en intressantare ton, något mer djup i sig. Tack vare denna tvist är jag är glad över att jag läste klart Sirenen för när jag väl la undan boken blev jag oerhört sugen på att läsa bok nr 2: Ängeln. 
 
Det mest intressanta i boken och de som till sist fångar min uppmärksamhet är relationen mellan Nora och hennes unga inneboende Weasley. Det är en kontrast mellan dem som gör deras scener dynamiska, Soren och Zachary känns i jämförelse tråkiga och jag upplever de nästan som ankare i handlingen, framförallt Zachary. Jag kan även tycka att Nora emellanåt blir för mycket, jag gillar vad hon står för; stark kvinna med starka åsikter men det behövs inte uttryckas hela tiden utan jag som läsare förstod det bra ändå. 
 
Jag gillar Femtio nyanser av honom men om ni är ute efter en mer komplicerad och djupare handling med en råare och sexigare ton är Sirenen definitivt en bok för er. 
 
Betyg: 3,5 av 5
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0