Boktips: Beautiful You

 
Titel: Beautiful You
Författare: Chuck Palahniuk
Utgiven: Okt 2014
Genre: Fiction
Kan köpas här: Adlibris
 
Jag hittade Beautiful You på New Yorks Times Best sellers List och när jag först läste om den så tänkte jag att detta är en ny Femtio nyanser av honom... men efter att ha undersökt lite verkar det vara en sexig bok men med ett komplicerat djup. Bör också tillägga att Chuck Palahniuk är författaren till Fight Club, och med tanke på det så tror jag inte att handlingen är särskilt linjär. 
 
Beautiful You handlar om advokaten Penny Harrigian som är ganska alldaglig. En dag blir Penny inbjuden till superrika kvinnotjusaren  C. Linus Maxwell. Hon vet inte varför han har letat upp henne men upptäcker efter en resa till Paris att Maxell vill att hon ska vara hans försökskanin. Hon ska alltså testa hans nya produkter som är riktade till kvinnor, japp sexleksaker. När dessa produkter väl släpps står kvinnor och köar. De blir som besatta av sexleksakerna och Maxell har som plan att ta över världen. 
 
Jag får inte riktigt grepp på boken, men det beror säkert på att jag enbart har läst Goodreads beskrivning. Det verkar vara en romance men det ska det ju tydligen inte vara. Så något mörkt luras säkert bakom Maxells "world domination". 
 
Vad tycker ni, är det något att hänga i granen? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0