Sons of Anarchy

Det är väldigt olämpligt att fastna i en tv-serie med 7 säsonger när man borde lägga all sin tid på att fixa med manuset. Men jag kan inte hjälpa det, såg första avsnittet av Sons of Anarchy och blev som förtrollad. Inte trodde jag att en tv-serie som handlar om ett motorcykelgäng skulle locka men så fel jag hade. Det är grymma skådespelare och spännande handling. Jag bara älskar den! 
 
Men såklart har jag inte glömt bort skrivandet, när jag är som piggast skriver jag som bara den så att jag sedan kan pausa med lite SOA- avsnitt. Så vad vill jag med det här inlägget, jo sprida lite Sons of Anarchy- kärlek och tipsa mina läsare om denna utsökta godbit :) 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: liza

absolut älskar SOA ! har sett de 6 första säsongerna och är smått avundsjuk på dig som har så mycket bra tv att se fram emot :) enjoy !

Svar: Jag e på säsong 3 och fasar redan för när det kommer ta slut, det är verkligen en superbra serie :)
tjugotremin.blogg.se


2014-11-03 @ 00:50:02
URL: http://iregnet.blogspot.fi
Postat av: Louise

Jag älskar också Sons of Anarchy! När jag läste om den innan trodde jag inte alls att det var min grej men jag fastnade direkt!

Svar: Trodde inte heller att det skulle vara min grej så blev därför oerhört förvånad när jag efter första avsnittet bara ville se mer och mer :)
tjugotremin.blogg.se


2014-11-04 @ 18:45:13
URL: http://bokenartankensbarn.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0