Boktips: The Best of Me

 
Titel: The Best of Me
Författare
: Nicholas Sparks
Utgiven: 2010
Kan köpas här: Adlibris 
 
Det känns som om Nicholas Sparks släpper en ny bok varje månad och även om The Best of Me kom ut 2010 är detta en bok jag har helt missat.
 
Året är 1984 och Dawnson och Amanda som går i high school faller för varandra. Det är en djup kärlek som de tror ska vara för alltid, men när sommaren är över händer en sak som splittra dem. Amanda och Dawnson infinner sig på två olika spår i livet men 25 år senare återvänder dem till hemstaden för en begravning. Denna resa hem ställer dem inför nya val och frågor uppstår så som finns deras kärlek kvar trots att 25 år har passerat och vad hände egentligen den där sommaren? 
 
En klassisk Nicholas Sparks bok som passar perfekt att läsa en ruggig höstdag. På ett sätt påminner denna väldigt mycket om Dagboken, ett ungt par som splittras och som återförenas flera år sedan. The Best of me har såklart även gjorts om till film och den släpps i USA den 17 okt 2014. Dawnson spelas av James Marsden som även var med i Dagboken (också Nicholas Sparks) och Michelle Monaghan spelar Amanda. 
 
Trailer:
Varning, att se trailern är som att se hela filmen ;) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Jag läste den i somras och tyckte mycket om den! Jag vill verkligen se filmen! :)

Svar: Ja, det ska bli kul att se filmen, brukar gilla både hans filmer och böcker :)
tjugotremin.blogg.se


2014-10-18 @ 20:41:00
URL: http://inutienbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0