Författartävling - på fredag gäller det!

Som ni säkert redan vet anordnar Harlequin en stor författartävling, de är på jakt efter en feel-good berättelse och den stora vinsten är ett bokkontrakt. Den 10/10, alltså på fredag, är det sista dagen för att skicka in första kapitlet och synopsis. Jag har funderat länge på om jag ska delta, jag har redan ett ganska så färdigställt manus som med en del ändringar kan passa den här tävlingen perfekt. Så efter mycket om och men bestämde jag mig för att delta och har under de senaste veckorna kämpat för att putsa upp manuset.
 
På ett sätt känns det så hopplöst att vara med i dessa tävlingar och det kvittar om man ska skicka in manus eller novell. Det är flera tusen som deltar och hur ska man få sitt manus att sticka ut i den mängden... detta gäller ju även när man skickar till bokförlagen. Det är så många som skriver och delar samma dröm vilket egentligen är ganska läskigt.
 
Jag har läst det första kapitlet så många gånger att det nu har blivit för mycket och jag känner nu att det får bära eller brista. Imorgon skickar jag in det och jag kan inte mer än hålla tummarna. Plötsligt händer det... eller? 
 
Ska ni delta i tävlingen? 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag håller tummarna för dig! :)

Svar: Tack :)
tjugotremin.blogg.se


2014-10-09 @ 12:46:31
URL: http://lenacee.blogspot.com
Postat av: liza

Önskar dig all lycka till ! :)

Svar: Tack så mkt :)
tjugotremin.blogg.se


2014-10-09 @ 23:14:39
URL: http://iregnet.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0