146min med Katniss & gänget

När ni läser det här inlägget sitter jag i en mörk biosalong och väntar på att Catching Fire ska börja. Det är äntligen dags! Jag har sett fram emot den här filmen så himla länge att spänningen är på topp och för att jag ska kunna stilla nerverna distrahera jag mig själv med att kränga popcorn i en ohälsosam takt ;) Jag sitter såklart här med allt för stora förhoppningar så det är tveksamt om filmen verkligen kan leva upp till dem... men jag håller tummarna.
 
Cathching Fire / Fatta Eld är en av mina favoritböcker. Jag kom ihåg förra året när jag läste boken och jag knappt kunde lämna den ifrån mig för att den var så spännande. Varje sida var ett nytt äventyr och en ny överraskning. Jag gillar verkligen böcker där handlingen hela tiden byggs upp till något mer spännande och sen "explodera" det.  För er som inte har läst Fatta Eld rekommendera jag den, för den är helt klart guldklimpen i Hungerspelstrilogin. 
 
Titta in på bloggen imorgon så ska jag försöka hinna med att publicera inlägg om vad jag tyckte om filmen :) 
För er som vill veta mer om vad jag tycker om Hungerspelen kan ni kolla in min kategori : 30 dagar med Hungerspelen där jag under en månads tid svarade på massa frågor om Hungerspel. Ni kan hitta mina svar här.

Kommentarer
Postat av: Carro

Det kommer nog att dröja ett tag innan jag ser den med tanke på att jag ganska nyligen såg ettan, jag ligger alltid lite efter i filmutgivningen ;)


2013-11-20 @ 20:28:42
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Postat av: Louise

Åh, jag vill också! Får stå ut tills på lördag då jag ska se den :) Vet inte om jag ska försöka undvika att läsa vad folk tycker om den tills dess eller kasta mig över minsta lilla åsikt? :P

Svar: Jag tycker att filmen var superbra, hoppas du också kommer gillar den :D
tjugotremin.blogg.se


2013-11-20 @ 20:44:45
URL: http://bokenartankensbarn.blogspot.se/
Postat av: Linda

Hoppas hoppas den är jätte bra!


2013-11-20 @ 21:12:52
URL: http://www.nakit.webblogg.se
Postat av: Elina

Den var ju så himlabra! Mina förväntningar var på topp igår och pirret i magen pirrade som aldrig förr innan filmen började. Popcornen tog inte ens slut (men det gjorde chipsen). Superbra film!

Svar: Ja den var superbra :D
tjugotremin.blogg.se


2013-11-21 @ 09:59:49
URL: http://marklarsbooks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0