Bok vs film: Endless Love

Boken: 
Endless love är skriven av Scott Spencer och blev utgiven 2010. Boken handlar om kärleken mellan de unga paret David Axelrod och Jade Butterfield. David är så pass förälskad i Jade att när Jades pappa förbjuder deras relation går David över gränserna och försöker bli omtyckt igen genom att tända på Jades hus för att sedan rädda hennes familj. Detta är början på den mörka vändingen parets kärlek tar. Endless Love är en bok om passion och önskan om den eviga kärleken.
 
Filmen: 
Shana Feste är regissören till Endless love som har premiär 4 april 2014 i Sverige. Jade spelas av Gabriella Wade som bland annat är med i Carrie och David spelas av Alex Pettyfer som är känd från I am number four och In Time. Filmen verkar följa en liknande handlingsutveckling som boken.
 
Bok vs film: 
Jag har inte läst boken men den verkar väldigt bra, jag tycker dock att trailern inte har lyckats fånga samma mörker som beskrivningen av boken har gjort. Det blev lite ointressant cheesy i trailern men det är trots allt bara en trailern och man ska ju inte döma filmer efter sin trailer ;) Nja, jag kommer nog se filmen och sen bestämma mig om jag vill läsa boken. 
 
Har ni läst Endless Love? I så fall, vad tycker ni? 
 
  

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0