Fem frågor om Doctor Sleep

 
Jag läser just nu Doctor Sleep av Stephen King och har gjort det ett bra tag. Läsningen går inte direkt på högvarv på grund av allt annat jag måste hinna med när jag väl är ledig. Det är mycket fix med bröllop, bokskrivande och blogg vilket gör att läsningen blir drabbad. Jag tänkte i alla fall ge er en liten uppdatering på vad jag tycker om bokens än så länge genom att svara på 5 korta frågor:
 
Hur många kapitel har du läst i boken? 
6 st men i varje kapitel finns det flera mindre kapitel. 

Vad var den första meningen i boken? 
"On the second day of December in a year when Georgia peanut farmer was doing business in the White House, one of Colorado's great resort hotels burned to the ground".  

Vad var den sista meningen du läste i boken? 
"Mine will", Dan said. 

Hur tycker du att boken verkar?
Den är helt okej än så länge men som vanligt tar det cirka 100 sidor innan Stephen Kings böcker börja blir mer intensivt spännande. Doctor Sleep kan kanske till och med vara en av de bästa King- boken som jag har läst (inte för att jag har läst så många) men handlingen är intressant och annorlunda. 

Vilken händelse är din favorit hittills?
I början av boken var en scen med ett badrum och någon läskig kvinna som jag tyckte var ganska obehaglig, den scenen är helt klart svår att glömma ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0