Omskrivning nr 1000103

Mitt bokskrivande har legat på is det senaste halvåret men ibland kan det vara bra med en paus så man kan gå igenom det med ett färskt sinne. I augusti bestämde jag mig för att skicka manuset till lektören Jenny Bäfving, och jag är så himla nöjd att jag tog mig mod till att göra det. Jag fick tillbaka bra konstruktiv kritik vilket gav mig en kick till att öppna dokumentet igen för att jobba med de punkter som hon menade kunde göras bättre. 
 
Då energin i allmänheten är låg och då jag styrs mycket av vilket humör jag vaknar upp med så går omskrivningen lååååångsam. Men det viktigaste är att glädjen som jag tidigare kände när jag skrev börjar komma tillbaka. Jag har även upptäckt att den kärleken jag har för manuset är lika stark nu som när jag först började skriva på det för 2 år sedan, vilket är tummen upp!
 
Så planeringen framöver är att sakta men säkert gå igenom manuset igen och göra det till en superbok som förlagen bara måste ge ut ;) 
 
Ett tips för er som också är i full gång med att skriva är att läsa Charlotte Cederlunds blogg, hon skriver om sin skrivprocess och hennes kamp för att få sitt manus publicerat. Det är verkligen inspirerande att läsa om hur hon kämpar för hennes bokdröm. Hennes blogg hittar ni här
 
Ha en trevlig fredag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0